Over ons

Blijven lachen, alsjeblieft! 

De baby- en kinderfoto’s van Portrait Studios onderscheiden zich door de lachende gezichtjes. Jouw baby of kindje laten lachen en vervolgens afdrukken op het juiste moment. Al meer dan 25 jaar is dat de ambitie van Portrait Studios met hoofdkantoor in Meise. Soms gaat het meteen, soms hebben onze fotografen wat tijd en geduld nodig. Maar de lach komt altijd…

 

Het verhaal van Portrait Studios begint in 1989 wanneer Roland Van Rompaey met een mobiele fotostudio heel België afreist om baby’s en kindjes al lachend te fotograferen. Delhaize en Maxi GB zetten zich vanaf het begin achter het unieke concept. 

 

Mobiele en vaste fotostudio’s 

Inmiddels is Portrait Studios uitgegroeid tot een stevige onderneming met meer dan veertig medewerkers waaronder vele gepassioneerde fotografen. Nog steeds reizen we het hele land af met mobiele fotostudio’s om baby’s en kindjes al lachend te fotograferen. 

 

Daarnaast openden we de afgelopen jaren zeven vaste fotostudio’s in gekende winkelcentra over het hele land. Naast baby’s en kindjes als specialiteit vereeuwigen we nu ook volwassenen en groepen met prachtige foto’s. 

 

Tastbare herinneringen voor het leven

De ambitie van Portrait Studios is altijd dezelfde gebleven: foto’s maken van lachende mensen. Onze foto’s overstijgen de snelle snapshot van een smartphone. Wij maken tastbare herinneringen voor het leven. 

 

Baby’s worden snel peuter, peuters worden kleuters, kleuters worden kinderen,… Voor je het weet zijn je kinderen opgegroeid en is de kindertijd alleen nog een herinnering. Met Portrait Studios brengen we deze herinnering mooi in beeld zodat je altijd weet hoe het was en met plezier kunt terugdenken. 

 

Nog steeds een familiebedrijf 

Naast stichter en zaakvoerder Roland Van Rompaey werken ook de kinderen Stijn, Mieke en Leen in de familiezaak. Hiermee is de toekomst verzekerd. Ook de komende jaren blijft Portrait Studios lachende gezichten fotograferen. Blijven lachen, dus!

Onze vaste fotostudio's