Nieuws 

 • Bezorg opa en oma een unieke herinnering: een prachtig familieportret

  Voor opa en oma is het altijd moeilijk om originele cadeautjes te vinden. Op materieel vlak hebben ze meestal alles al wat ze nodig vinden. Eén ding bezitten ze vast en zeker nog niet: een actueel familieportret van je gezin of zelfs van de hele familie. Je mag zelfs nog kiezen of opa en oma mee op de foto mogen.

  Lees verder
 • Wat is het mooiste kerstcadeau dat je kan geven? Een kerstkaartje met persoonlijke foto.

  Gepersonaliseerde kerstkaartjes met leuke gezins- of kinderportretten zitten sterk in opmars. In plaats van een 'anoniem' traditioneel kerstkaartje, laten steeds meer mensen een kerstkaart ontwerpen met een passende gezinsfoto of leuke foto's van de kinderen. Deze kan je perfect opsturen naar al je kennissen, vrienden en familie. Wanneer je dit jaar na jaar herhaalt, creëer je prachtige herinneringen voor later. Niet alleen voor jezelf, maar zeker ook voor opa en oma. Kies voor professionele foto's en een creatief kerstkaartje, op maat ontworpen.

  Lees verder
 • Kerstmis is het feest van het 'samen zijn' en van unieke familie- of gezinsfoto's.

  Gezellig rond de kerstboom en cadeautjes uitdelen. Met zijn allen aan een grote feesttafel en genieten van elkaars gezelschap. Kerstmis is bij uitstek het feest om samen te zijn. Maak van deze gelegenheid meteen ook gebruik om mooie familie- of gezinsfoto?s te laten nemen.

  Lees verder
 • Babyfotografie Vlog

  Babyfotografie, vlog, tips

  Lees verder
 • Eindejaars actie

  Bekijk onze eindejaars actie

  Lees verder
 • Ben je stralend zwanger? Laat je fotograferen!

  Naast de moeilijke ochtenden, de hormonale rollercoaster en de fysieke ongemakken is je zwangerschap een periode waarvan je vooral moet genieten. Je voelt dat nieuwe leven zich ontwikkelen in je buik, als koppel kijk je samen uit naar de langverwachte dag. Geniet er voluit van, want deze mooie en unieke periode duurt slechts negen maanden. Wil je een onvergetelijke herinnering?

  Lees verder
 • Geef opa en oma het mooiste cadeau: een familieportret met de kleinkinderen

  Wat is de allergrootste trots van grootouders? Hun kinderen en kleinkinderen! Schenk hen dan ook een uniek cadeau en organiseer een fotoshoot met alle kinderen en kleinkinderen. Je geeft er hen het mooiste en meest onverwachte cadeau mee.

  Lees verder
 • De onbezorgde peutertijd: voor je het weet gaan ze naar het eerste leerjaar

  Heerlijk toch, de peuterjaren. Elke dag opnieuw is het weer een ontdekkingstocht, zowel voor jezelf als voor je peuter. Elke dag valt er wel iets nieuws te beleven. Het leven moet mooi zijn, wanneer je alles nog onbezorgd aan het ontdekken bent. Een professionele kinderfotograaf brengt de onbezorgde en heerlijke schaterlach van je peuter perfect in beeld. Zorg voor een unieke herinnering voor later en laat nu foto?s nemen.

  Lees verder
 • 18 jaar? Heerlijk toch, het échte leven begint nu voor jou en je hartsvriendinnen!

  Samen op de middelbare school opgroeien tot jongvolwassenen. Jullie hebben als hartsvriendinnen wellicht een fantastische tijd achter de rug. De eerste fuiven, de eerste liefjes, de eerste vakanties zonder mama en papa, de talrijke vakantiejobs, de shoppinguitjes, ... Sommigen starten een zoektocht naar werk, anderen gaan nog verder studeren. Geniet in elk geval van dit prachtige scharniermoment. Waarom laten jullie niet samen een leuke fotoshoot maken?

  Lees verder
 • Hoe staan jullie als koppel in het leven? Wij brengen het in beeld!

  Elke gelegenheid is goed om alles koppel professionele foto's te laten maken. Onze fotografen brengen jullie relatie perfect in beeld.

  Lees verder
Onze vaste fotostudio's