Nieuws 

 • Een fotoshoot van de ganse familie. Bereid je goed voor.

  Eén van de mooiste cadeaus die je opa en oma kunt geven, is een fotoshoot van de ganse familie. Ongetwijfeld maakt het hen enorm fier wanneer ze alle kinderen en kleinkinderen op één prachtige groepsfoto verzameld zien. Naast de uitdagingen om één gezamenlijk moment te prikken voor de fotoshoot, komen alle familieleden best een beetje voorbereid naar de fotostudio. In deze blogs zetten we een aantal tips op een rijtje voor een geslaagde familieshoot.

  Lees verder
 • Kerstactie 2017

  Kerstactie van 2017

  Lees verder
 • Laat tijdig een fotoshoot maken van je baby, ze worden zo snel groot!

  Wil je volop genieten van de babytijd van je kindje? Zorg dan voor voldoende fotoshoots tijdens het eerste levensjaar. Het eerste jaar groeit je baby?tje fenomenaal snel, waardoor we adviseren om elke drie maanden professionele foto?s te laten maken. Voor de eerste fotoshoot ? de zogeheten new born foto?s - maak je een afspraak binnen de veertien dagen na de geboorte.

  Lees verder
 • Newborn fotoshoot, je hebt slechts veertien dagen de kans!

  Je hebt slechts één kans op een newborn fotoshoot. Mis deze kans niet. Te laat is te laat. Deze unieke periode komt nooit meer terug. In deze blog leggen we je uit wat een newborn fotoshoot is én hoe wij vanuit Portrait Studios steeds zorgen voor een uniek eindresultaat.

  Lees verder
 • Een unieke herinnering: een fotoreportage van het gezin.

  Wat is het belangrijkste in jouw leven? Je gezin, ongetwijfeld! Met een fotoreportage van je gezin breng je prachtig in beeld wat jou het meest dierbaar is. Het resultaat is telkens bijzonder ontroerend, daarnaast is de fotoshoot zelf ook een hele belevenis. Elke gelegenheid is goed om met het hele gezin op de foto te gaan. Van een fotoreportage met het hele gezin krijg je nooit spijt. Je geniet later talrijke keren van het prachtige eindresultaat.

  Lees verder
 • Studiofotografie, een vak apart!

  Portrait Studios specialiseert zich diepgaand in studiofotografie. Binnen de discipline van professionele fotografie vormt studiofotografie een vak apart. Een goede studiofotograaf combineert verschillende eigenschappen. Allereerst moet je goed met mensen kunnen omgaan, ook met kinderen. Daarnaast zijn er heel wat technische aspecten die bij studiofotografie komen kijken. Vooral de belichting is van groot belang.

  Lees verder
 • Summer Sessions : Wijnegem

  Van 1 juli tot en met 21 september in jouw Portrait Studios in Wijnegem.

  Lees verder
 • Zoek je een fotograaf voor een familieportret? Dan zit je goed bij ons.

  Eén van de moeilijkste opdrachten voor een fotograaf is het maken van een sterk familieportret. Bij een familieportret moet iedereen perfect in beeld worden gebracht. Ieders persoonlijkheid moet in de foto naar voor komen. Portrait Studios maakte van familieportretten een echte specialiteit. Daarbij brengen we jouw familie perfect in beeld zoals je het zelf voor ogen hebt.

  Lees verder
 • Vaderdag

  Vaderdag actie 2017

  Lees verder
 • Een zwangerschapsshoot in een professionele studio: een must do!

  Je zwangerschap is een unieke periode. Geniet er volop van. Voor je het beseft is het al voorbij en ligt je kersverse spruit in je armen. Met een zwangerschapsshoot creëer je een unieke herinnering voor later. Een professionele fotograaf brengt in een fotostudio op een creatieve manier jullie emoties ontroerend in beeld. De afspraak voor de zwangerschapsshoot plan je best tussen de 32ste en de 36ste week van je zwangerschap in. Op dat moment is je buik op zijn allermooist.

  Lees verder
Onze vaste fotostudio's