Jullie hebben met het gezin of de hele familie een fotoshoot achter de rug. Maar wat nu?

 

Jullie hebben met het hele gezin of de familie een geslaagde fotoshoot achter de rug. Het werd voor iedereen een fijne belevenis in de fotostudio én de resultaten mogen dan ook gezien worden. Maar wat nu? Hoe wil je de foto’s laten afwerken en wat zijn de mogelijkheden. In deze blog zetten we enkele opties op een rijtje.

 

De mogelijkheden om foto’s te laten afwerken, zijn enorm groot. De klassiekers blijven nog steeds bijzonder populair:

 

  • Vergrotingen

Het is en blijft indrukwekkend, een vergroting van een prachtige en creatieve gezins- of familiefoto waar iedereen met de juiste spontane glimlach in de lens kijkt. Je hebt een vrijwel volledige vrijheid voor de keuze van afmetingen. Daarnaast bestaan er ook verschillende materialen om de vergroting op te laten afdrukken. De meest gekende mogelijkheden daarbij zijn doek en dibond (= gedrukt op een metalen plaat). Naast één grote foto kan je op een vergroting ook altijd een montage laten plaatsen van enkele foto’s. Zowel rechthoekig, standaard als panorama zijn mogelijk bij een vergroting. De formaten variëren van klein tot meer dan een meter lang of hoog.

 

  • Ingelijst in een kader

Voor opa en oma blijft de ingelijste foto in een kader nog steeds de beste optie. Ook hier kan je kiezen voor één foto of een montage van een selectie. De mogelijkheden aan kaders zijn vrijwel eindeloos, waardoor je gegarandeerd een kader vindt die perfect in elk interieur past. Je hebt prachtige kaders om tegen de muur te hangen, maar ook stakaders. Zo willen papa en mama zeker een mooie stafoto op hun kantoor.

 

  • Een fotoboek

Het liefst wat oma en opa doen, is vertellen over hun kleinkinderen. Met een fotoboek – bestaande uit een ruime selectie van mooiste foto’s – kunnen ze meteen hun oogappels aan iedereen tonen. Met zo’n handig ‘stoefboekje’ geeft je hen een geweldig cadeau.

 

  • Gepersonaliseerde kaartjes

Familie- of gezinsfoto’s zijn perfect voor het illustreren van bedankkaartjes of uitnodigingskaartjes na of voor een feest.

 

  • Allerlei gadgets en accessoires

Er bestaan tal van gadgets en accessoires die je kan laten bedrukken met foto’s: gsm-hoezen, tassen, kussens, spaarpotten, glazen, puzzels,…

 

Bekijk hier onze mogelijkheden om foto’s af te werken.

Terug naar overzicht
Onze vaste fotostudio's