Eendjes, chocomelk en babyfoto’s om te koesteren

Eendjeschocomelk en babyfoto’s om te koesteren 

 

Daar zat ik dan, gezellig in de zetel met mijn moeder en broer, te bladeren in een dik fotoalbum boordevol herinneringen: mijn eerste glimlach, zijn eerste papje, onze eerste dag in de opvang. “Dit kruippakje kreeg je van oma cadeau. Toen ik zwanger was, wisten we niet of je een jongen of een meisje was, dus koos ze voor een felgeel stofje met eendjes en een groen strikje”, zei mijn moeder trots. “Helemaal retro, de mode van de jaren tachtig,” dacht ik bij mezelf, “maar wel schattig.”  

 

Dat waren onze winteravonden, voor de open haard, met een kopje chocomelk in de hand. Momenten om te koesteren... 

Geef toe, als ouder zie je de tijd voorbijrazen. Tussen de flesjes en de luiers door vergeet je wel eens al die mijlpalen vast te leggen. Het eerste levensjaar van je baby is een groot avontuur: elke dag weer leert hij/zij iets nieuws, van glimlachen tot kruipen en stappen.  

 

Met een professionele fotoshoot maak je elke herinnering meteen een pak tastbaarder. Zo kun je later, als je kleine spruit wat ouder is, samen terugblikken op hoe het allemaal begon. Gezellig in de zetel, net als mijn broer en ik destijds deden.   

 

Newbornfoto’s, als je baby vijf tot vijftien dagen oud is, brengen je pasgeboren oogappeltje schattig in beeld, met een schapenvel, een knuffel, broer of zus … of waarom niet, een geel pakje met eendjes en een groen strikje. Als je wondertje vier à vijf maanden oud is, kan hij al recht in de lens kijken, en nog twee of drie maanden later kan hij zelfstandig zitten in een brandweerauto of op een hobbelpaardje. Vanaf het ogenblik dat je kindje kan rechtstaan, wordt het pas echt leuk. Poseren maar! 
 
Wil je ook zo’n unieke fotoreportage van dat kleine mensje dat je leven helemaal overhoop heeft gegooid? Neem contact met ons op … en zet die chocomelk al maar klaar! 

Terug naar overzicht
Onze vaste fotostudio's