Een unieke terugblik op het opgroeien van je kind: kom geregeld langs voor een fotoshoot

Met onze smartphone nemen we vrijwel dagelijks foto’s. Deze snapshots zijn evenwel in niets te vergelijken met professionele en prachtig belichtte portretfoto’s. Wanneer je het opgroeien van je kind wilt opvolgen, dan raden wij aan om tijdens het geboortejaar elke drie maanden een fotoshoot te organiseren. Vanaf één jaar volstaat één bezoekje per jaar aan de fotograaf. Je kind zal je later enorm dankbaar zijn voor deze unieke verzameling van authentieke studiofoto’s.

 

De weg van baby naar volwassenheid in ongeveer twintig professionele foto’s. Wie dit van zichzelf of van zijn kinderen heeft, die bezit iets wat enorm dierbaars is. Allereerst zie je hoe je het eerste levensjaar bent ontwikkeld van pasgeboren baby tot ukkepuk van ongeveer 1 jaar. Je staat versteld van hoe snel een kind het eerste levensjaar evolueert.

 

Elk jaar een bezoekje

Na het eerste levensjaar adviseren we om elk jaar even in de fotostudio langs te komen. Zo geniet je heel bewust van het groeiproces dat jouw kind elk jaar weer doormaakt. Wanneer je wil, mag je telkens enkele voorwerpen meebrengen die je kind typeren, bijvoorbeeld spullen die te maken hebben met hun hobby’s.

 

Overhandigen van levensboek

Op die manier bouw je stap voor stap aan een unieke verzameling van foto’s. Wanneer je kind uiteindelijk 18 jaar wordt, is het tijd om een prachtig levensboek te maken en te overhandigen. Jullie zullen nog lang dit unieke moment herinneren. Dit levensboek krijgt vast en zeker een prominent plaatsje in de boekenkast. Bovendien zal het regelmatig worden vastgepakt om te doorbladeren en unieke herinneringen op te halen.

 

Dezelfde fotografiestijl

Wanneer je kiest voor een vaste fotostudio voor al deze portretfoto’s, dan krijg je één fotografiestijl doorheen je volledige levensboek. Dit vergroot uiteraard de kracht en de uitstraling.

 

Maak je afspraak in één van onze fotostudio’s.

Terug naar overzicht
Onze vaste fotostudio's