Een origineel jubileum cadeau: een fotoreportage van het gevierde koppel!

Opa en oma vieren hun 50ste of een ander huwelijksjubileum. Voor de kinderen en de kleinkinderen is het een hele uitdaging om een geschikt cadeau te vinden. Mensen op deze leeftijd hebben op materieel vlak meestal alles al wat ze nodig hebben of naar verlangen. Waarom schenk je hen geen fotoreportage cadeau? Ze kunnen de prachtige foto’s meteen gebruiken om een ‘bedankkaartje’ te sturen naar alle aanwezigen op hun jubileumfeest.

 

Wat moeten we nu weer voor opa en oma kopen? Deze vraag weerklinkt vrijwel altijd wanneer het huwelijksjubileum nadert. Materiële zaken zijn vaak overbodig. Een fotoshoot daarentegen is een origineel geschenk en meteen ook een spannende belevenis.

 

Fotomodel voor één dag

Zie je het al voor jou? Je opa en oma in een fotostudio met een professionele fotograaf. Beide zijn ze op hun paasbest uitgedost. De belichting is perfect, de fotograaf heeft zijn enorme fototoestel in de hand. De fotograaf stelt hen meteen op het gemak, waarna de fotoshoot kan starten. Je opa en oma vinden het geweldig, wat dan weer prachtige, spontane foto’s oplevert.

 

Een goede fotograaf past zich volledig aan het koppel voor zijn lens aan. Hebben je oma en opa het graag plechtstatig of willen ze hun diepe genegenheid voor elkaar uitdrukken. Onze fotograaf speelt meteen op hun wensen en voorkeuren in.

 

Trouwfoto’s van vroeger

Waarschijnlijk stammen jouw opa en oma nog uit de tijd dat de trouwfoto’s bij de fotograaf van het dorp werden genomen. Ook deze fotoshoots vonden – vanwege de technische beperkingen van de toenmalige fotografie – meestal plaats in een fotostudio.

 

Beide foto’s op bedankkaartje

Het zou toch een prachtig idee zijn om de poses van de vroegere trouwfoto’s op de jubileumshoot te herhalen? Je ziet meteen hoe die jonge mensen van vroeger zijn geëvolueerd tot je opa en oma van vandaag. Op het bedankkaartje voor het jubileumfeest kan je zelfs beide foto’s plaatsen, wat meteen een uniek aandenken vormt voor de aanwezigen.

 

Bekijk hier enkele voorbeelden van koppelshoots.

 

Maak je afspraak in één van onze fotostudio’s.

Terug naar overzicht
Onze vaste fotostudio's