Een geslaagde baby- of kinderfotoshoot? Zo moet dat!

Mijn vrouw en ik zijn grote motoliefhebbers. We leerden elkaar zelfs kennen op een Harley Davidson-beurs. In de garage staan twee exemplaren, en Arne, onze zesjarige zoon, heeft op zijn kamer heel wat posters en stickers van moto’s.

 

Acht maand geleden kreeg Arne er een zusje bij, Sien, een echt popje met blond haar en een vrolijke lach. Tijd voor nieuwe foto’s dus, want ze zijn zo snel groot en we omringen onszelf graag met tastbare herinneringen aan hun kindertijd. Want geef toe, die is zo voorbij!

Arne is een typische zesjarige met een eigen willetje. Hij stapte naar de fotograaf en zei dat hij met zijn vintage moto op de foto wilde, maar ook met een fietsje en een vliegtuig. Die had de fotograaf al netjes op een rij gezet. Oh ja, en met kleurrijke ballonnen. Zo gezegd, zo gedaan. Arne was duidelijk op zijn gemak en vrolijk, met prachtige foto’s als resultaat. Stoer, maar ook vertederend!

 

Voor Sien had de fotograaf dekentjes in pastelkleuren, zachte beertjes en mandjes klaargezet. Er stond ook een ouderwets badje met gele eendjes en overal lagen knuffels en speeltjes, die Arne ook eens wilde uittesten. Sien pakte meteen een bruine beer vast die groter was dan haar. Ze lachte guitig en toverde ook een glimlach op onze gezichten. De ballonnen waren uiteraard ook een groot succes. Grote broer ging naast zijn zusje zitten en gaf haar een dikke kus op de wang. Wat een mooi plaatje!

“Papa, later wil ik een moto net als die van jou. Ik rij ermee naar Frankrijk en Sien mag ook mee!” zegt hij nu trots, al wijzend naar de foto met zijn moto. “Blijf nog maar even klein, grote man”, antwoord ik, fier en al een beetje ongerust. De tijd vliegt …

 

Jan, papa van Arne en Sien

Terug naar overzicht
Onze vaste fotostudio's