1 jaar! Leg dit unieke moment vast in een fotoshoot van je baby.

Wil je volop genieten van de babytijd van je kindje? Zorg dan voor voldoende fotoshoots tijdens het eerste levensjaar. Het eerste jaar groeit je baby’tje fenomenaal snel, waardoor we adviseren om elke drie maanden professionele foto’s te laten maken. Voor de eerste fotoshoot – de zogeheten new born foto’s - maak je een afspraak binnen de veertien dagen na de geboorte.

 

Na één jaar zitten de meeste baby’s al stevig rechtop, kruipen ze van hier naar daar én zijn de eerste voorzichtige pasjes in aantocht. Als je dan twaalf maanden terugdenkt, dan valt meteen op welke enorme sprong een baby tijdens het eerste levensjaar maakt. Deze enorme evolutie op zo’n korte tijd komt in iemands verdere leven nooit meer voor.

 

Elke week iets nieuws

Elke week veranderen de gelaatstrekken van je kindje en leert hij of zij wel iets nieuws bij. Als je een onvergetelijke herinnering wilt aan deze unieke maar veel te korte periode, dan adviseren wij om geregeld professionele foto’s te laten maken in een fotostudio. Daarbij raden we aan om elke drie maanden een keer langs te komen.

 

De eerste keer: binnen de twee weken

Voor de eerste fotoshoot wacht je best niet te lang. De eerste veertien dagen na de geboorte spreken we nog van echte new born foto’s. In deze periode slaapt je pasgeboren baby het overgrote deel van de tijd. Bovendien kan je ze dan nog heel flexibel in de typische knusse foetushouding leggen die hen zo lief maakt. Dit geeft een heel schattig resultaat, volledig anders dan de babyfoto’s tijdens de rest van het jaar.

 

Elke drie maanden

Na de eerste fotoshoot binnen de veertien dagen kan je elke drie maanden een keertje langskomen. Je zal versteld staan van de voortgang van je kindje. Je kind reageert in het eerste levensjaar heel spontaan op allerlei geluiden en gekke gelaatsuitdrukkingen. Dit levert telkens heel spontane foto’s op, een prachtig resultaat om nog een heel leven lang van te genieten.

 

Bekijk hier enkele voorbeelden van baby- of kindershoots.

 

Maak je afspraak in één van onze fotostudio’s.

Terug naar overzicht
Onze vaste fotostudio's