Kinderfoto’s & Communie

Herinneringen om te koesteren

Wat is het toch een heerlijke tijd. Je peuter of kleuter ontdekt de wereld met alle zintuigen. Verwonderende blikken, grappige uitspraken, vertederende lachjes,…. Leg deze prachtige momenten vast om nu en later van te genieten.

 

Onze twee formules voor kinderfoto’s
Voor kinderfoto’s bieden we twee formules:
Voor baby’s en kleuters tot vijf jaar: een gratis fotoshoot van 20 minuten zonder afspraak én zonder aankoopverplichting. Je krijgt zelfs één kinderfoto gratis. Broertjes en zusjes mogen samen op de foto. In onze vaste studios is een afspraak wel noodzakelijk.
Een complete studioreportage op afspraak in één van onze Portrait studios Boutique Studio’s. Voor kinderen ouder dan vijf jaar werken we altijd op afspraak in één van onze vaste fotostudio’s. Ook reportages met broertjes of zusjes of hele familie- en gezinsreportages zijn in deze formule perfect mogelijk.

 

Bekijk alle andere foto's

 

1. Gratis fotoshoot: zonder afspraak én zonder aankoopverplichting
Tijdens een gratis fotoshoot van 15 à 20 minuten in onze mobiele fotostudio of één van onze vaste fotostudio’s brengen we je peuter en kleuter op zijn best in beeld. Je bent welkom zonder afspraak.
 Een week later krijg je een uitnodiging om de resultaten te bekijken. Je beslist zonder verplichting om de geprinte fotoset geheel of gedeeltelijk aan te kopen.
Eventuele broertjes of zusjes tot 5 jaar mogen samen op de foto.
Aan de hand van je reportagenummer kan je altijd online extra foto’s nabestellen.

 

Wanneer komen we bij jou in de buurt?

 

2. Complete studioreportage: op afspraak in één van onze vaste fotostudio’s

Wil je uitgebreide studioreportage met je kind of kinderenOf zijn je kinderen al ouder dan vijf jaar? Best maak je dan een afspraak in één van onze Portrait Studios Boutique studio’s. Onze fotograaf voorziet de nodige tijd voor creatieve kinderfoto’s of foto’s met het hele gezin.

 

Ook voor originele communiefoto’s of foto’s voor bijzondere gelegenheden ben je in onze fotostudio welkom. Zelfs je favoriete huisdier mag mee (of zelfs alleen) op de foto…

 

Jullie zorgen voor de glimlach, wij voor een passend decor en de nodige instructies voor een geslaagde fotoshoot.

Prijzen studioreportage kinderfoto’s:

Fotoshoot van 1 uur: 95 euro
* inclusief stoef album met 6 foto's

Een kant-en-klaar album of losse foto’s?

De resultaten van de studioreportage kan je naar wens aankopen in losse foto’s volgens de gewenste formaten of in een kant-en-klaar fotoalbum, zorgvuldig samengesteld door onze fotograaf.
Wil je één van de babyfoto’s of newborn foto’s laten inkaderen, op groot doek of dibond?
Ook gadgets of wenskaartjes met jouw kinderfoto’s zijn eenvoudig te bestellen.
Onze fotograaf vertelt je alles over de mogelijkheden en prijzen.

 

Maak hier je afspraak voor kinderfoto's

Onze vaste fotostudio's