Business Portret

Wij brengen uw belangrijkste bedrijfstroeven overtuigend in beeld… 

 

Wat zijn de belangrijkste troeven van uw bedrijf? Inderdaad, uzelf én uw gemotiveerde medewerkers! Jullie maken dagelijks het verschil voor de klanten. Jullie vormen het vertrouwde beeld van uw onderneming. Dat is meteen ook de reden waarom u best investeert in professionele business foto’s van uzelf en uw medewerkers, zowel individueel als in team.

 

Waarom Portrait Studio voor uw bedrijfsfoto’s?

  • Met onze mobiele fotostudio komen we ter plaatse. Uw medewerkers hoeven zich niet te verplaatsen. Alles  is snel en vlot geregeld.
  • Wij maken zowel pasfoto’sbusiness portretten als teamfoto’s. Ook uw bedrijfsgebouw brengen we treffend in beeld. 
  • U ontvangt de digitale fotobestanden, inclusief de auteursrechten. U gebruikt de foto’s waar u wenst. 
  • Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in portretfotografie. 
  • Portrait Studios is met vijf vaste en negen mobiele fotostudio’s actief in heel België.

 

Bekijk alle andere foto's

 

 

Belang van business foto’s…

 

Het belang van aansprekende portretfoto’s op uw website, sociale media of bedrijfsbrochure valt niet te onderschatten. Wat dacht u trouwens van visitekaartjes met foto? Wij komen op afspraak langs met een mobiele studio en organiseren met alle medewerkers een korte fotoshoot voor een stijlvol business portret. Daarnaast maken we een aansprekende teamfoto.

 

 

MAAK HIER JE AFSPRAAK VOOR EEN BUSINESS PORTRET

 

 

Uw fotograaf voor bedrijfevents 

 

Een bedrijfsevent zonder fotoverslag op uw sociale media heeft nooit plaatsgevonden. Onze professionele fotograaf is als stille getuige aanwezig en maakt een ijzersterke bedrijfsreportage. De afwezigen krijgen meteen spijt dat ze er niet bij waren… 

Onze vaste fotostudio's