Nieuws 

 • Zoek je een fotograaf voor een familieportret? Dan zit je goed bij ons.

  Eén van de moeilijkste opdrachten voor een fotograaf is het maken van een sterk familieportret. Bij een familieportret moet iedereen perfect in beeld worden gebracht. Ieders persoonlijkheid moet in de foto naar voor komen. Portrait Studios maakte van familieportretten een echte specialiteit. Daarbij brengen we jouw familie perfect in beeld zoals je het zelf voor ogen hebt.

  Lees verder
 • Vaderdag

  Vaderdag actie 2017

  Lees verder
 • Een zwangerschapsshoot in een professionele studio: een must do!

  Je zwangerschap is een unieke periode. Geniet er volop van. Voor je het beseft is het al voorbij en ligt je kersverse spruit in je armen. Met een zwangerschapsshoot creëer je een unieke herinnering voor later. Een professionele fotograaf brengt in een fotostudio op een creatieve manier jullie emoties ontroerend in beeld. De afspraak voor de zwangerschapsshoot plan je best tussen de 32ste en de 36ste week van je zwangerschap in. Op dat moment is je buik op zijn allermooist.

  Lees verder
 • Moederdag actie

  Moederdag actie 2017

  Lees verder
 • Wil je portretfoto’s voor zakelijk gebruik? Kies dan voor een professional

  Je krijgt slechts één kans op een sterke eerste indruk. Laat daarom je portretfoto?s voor zakelijk gebruik maken door een professionele fotograaf, al dan niet in een fotostudio. Je kan de foto?s op tal van manieren gebruiken: op je LinkedIn-profiel, om te solliciteren, op je bedrijfswebsite,? Een professionele fotograaf zorgt voor het gewenste beeld dat jij bij potentiële klanten, werkgevers of andere zakenrelaties wilt creëren.

  Lees verder
 • Opruim actie 2017

  Opruim Actie 2017

  Lees verder
 • Communiefoto’s nodig? Ga met de hele familie op de foto!

  Heb je nog communiefoto's nodig voor een aanstaand communie- of lentefeest? Waarom ga je niet meteen met de hele familie langs in een professionele fotostudio? Naast onvergetelijke foto's van de communicant kan je meteen ook prachtige gezinsfoto's laten maken. Het hele gezin is toch voorzien van een prachtige outfit, waardoor je het moment niet beter kan kiezen. Kies bovendien voor een fotoreportage in een studio. Je hebt geen last van slecht weer. Regen en wind kunnen jullie niet deren. Je geniet van optimale lichtomstandigheden én jouw communicant - niet de achtergrond - staat volledig centraal.

  Lees verder
 • Zwanger? Laat unieke foto’s nemen.

  Geniet met volle teugen van je zwangerschap, want het is een unieke periode. De negen maanden zijn voorbij voor je het goed en wel beseft. Laat professionele foto's nemen van je zwangerschapsbuik als unieke herinnering aan de emoties die je als koppel samen beleeft. Maak een afspraak in de fotostudio tussen de 32ste en 36ste week van je zwangerschap. Dan is je zwangerschapsbuik op z?n mooist.

  Lees verder
 • Breng je pasgeboren kindje teder en ongerept in beeld.

  De eerste weken en maanden verandert je pasgeboren kindje razendsnel. Je krijgt slechts enkele weken de kans om zogeheten newborn foto's te maken. Ga hiervoor langs bij een specialist, want newborn is een vak apart onder fotografen. Een geslaagde newborn reportage brengt jouw pasgeboren kindje teder en ongerept in beeld.

  Lees verder
 • Valentijnsactie

  Valentijnsactie 2017

  Lees verder
Onze vaste fotostudio's