Nieuws 

 • Een unieke herinnering: een fotoreportage van het gezin.

  Wat is het belangrijkste in jouw leven? Je gezin, ongetwijfeld! Met een fotoreportage van je gezin breng je prachtig in beeld wat jou het meest dierbaar is. Het resultaat is telkens bijzonder ontroerend, daarnaast is de fotoshoot zelf ook een hele belevenis. Elke gelegenheid is goed om met het hele gezin op de foto te gaan. Van een fotoreportage met het hele gezin krijg je nooit spijt. Je geniet later talrijke keren van het prachtige eindresultaat.

  Lees verder
 • Studiofotografie, een vak apart!

  Portrait Studios specialiseert zich diepgaand in studiofotografie. Binnen de discipline van professionele fotografie vormt studiofotografie een vak apart. Een goede studiofotograaf combineert verschillende eigenschappen. Allereerst moet je goed met mensen kunnen omgaan, ook met kinderen. Daarnaast zijn er heel wat technische aspecten die bij studiofotografie komen kijken. Vooral de belichting is van groot belang.

  Lees verder
 • Summer Sessions : Wijnegem

  Van 1 juli tot en met 21 september in jouw Portrait Studios in Wijnegem.

  Lees verder
 • Zoek je een fotograaf voor een familieportret? Dan zit je goed bij ons.

  Eén van de moeilijkste opdrachten voor een fotograaf is het maken van een sterk familieportret. Bij een familieportret moet iedereen perfect in beeld worden gebracht. Ieders persoonlijkheid moet in de foto naar voor komen. Portrait Studios maakte van familieportretten een echte specialiteit. Daarbij brengen we jouw familie perfect in beeld zoals je het zelf voor ogen hebt.

  Lees verder
 • Vaderdag

  Vaderdag actie 2017

  Lees verder
 • Een zwangerschapsshoot in een professionele studio: een must do!

  Je zwangerschap is een unieke periode. Geniet er volop van. Voor je het beseft is het al voorbij en ligt je kersverse spruit in je armen. Met een zwangerschapsshoot creëer je een unieke herinnering voor later. Een professionele fotograaf brengt in een fotostudio op een creatieve manier jullie emoties ontroerend in beeld. De afspraak voor de zwangerschapsshoot plan je best tussen de 32ste en de 36ste week van je zwangerschap in. Op dat moment is je buik op zijn allermooist.

  Lees verder
 • Moederdag actie

  Moederdag actie 2017

  Lees verder
 • Wil je portretfoto’s voor zakelijk gebruik? Kies dan voor een professional

  Je krijgt slechts één kans op een sterke eerste indruk. Laat daarom je portretfoto?s voor zakelijk gebruik maken door een professionele fotograaf, al dan niet in een fotostudio. Je kan de foto?s op tal van manieren gebruiken: op je LinkedIn-profiel, om te solliciteren, op je bedrijfswebsite,? Een professionele fotograaf zorgt voor het gewenste beeld dat jij bij potentiële klanten, werkgevers of andere zakenrelaties wilt creëren.

  Lees verder
 • Opruim actie 2017

  Opruim Actie 2017

  Lees verder
 • Communiefoto’s nodig? Ga met de hele familie op de foto!

  Heb je nog communiefoto's nodig voor een aanstaand communie- of lentefeest? Waarom ga je niet meteen met de hele familie langs in een professionele fotostudio? Naast onvergetelijke foto's van de communicant kan je meteen ook prachtige gezinsfoto's laten maken. Het hele gezin is toch voorzien van een prachtige outfit, waardoor je het moment niet beter kan kiezen. Kies bovendien voor een fotoreportage in een studio. Je hebt geen last van slecht weer. Regen en wind kunnen jullie niet deren. Je geniet van optimale lichtomstandigheden én jouw communicant - niet de achtergrond - staat volledig centraal.

  Lees verder
Onze vaste fotostudio's